Подарък за офиса – как да избягате от скучния тренд

Подарък за офиса

Искате да зарадвате колега или приятел, който е заел отговорна длъжност в работата си? Потърсете оригинален и интересен подарък за офиса. Желателно е да избягвате баналните подаръци – фоторамки, комплект скъпи писалки, луксозни тефтери с кожена подвързия. Дори гравирани, тези предмети си остават скучни и не винаги успяват да покажат личното ви отношение.

Какво е решението?

Решението е много просто – изберете нещо приятно и забавно, което ще кара получателя на подаръка да се усмихва, когато го налегне творческа криза или стресът в работата достигне непосилни нива. Забавен подарък за офиса можете да намерите в специализирания онлайн магазин за забавни и нестандартни подаръци Shantavo.bg.

Забавните и оригинални идеи при подаръчните стоки действат позитивно на настроението и креативността. Луксозният подарък често остава практически неизползваем, а за закупуването му обикновено е вложена солидна сума пари. Закачливите продукти имат и друго предимство – те не натоварват получателя с никакви ангажименти към човека, поднесъл подаръка.

Шантавите и интересни подаръци са чудесен начин да скъсите дистанцията на работното място. Можете смело да подарите нещо нестандартно както на нов колега, така и на прекия си началник. Поводите да го направите могат да варират от личен празник до Коледа. Веселите подаръчни продукти обикновено се поставят на видно място – на стена или работното бюро.

Какво е подходящо за работния офис?

Работното пространство не винаги се помещава в административна сграда или друг обособен за целта обект. Офисът може да бъде на територията на дома, където също е важно да се създаде творческа и приятна атмосфера. Подаръкът за работното място може да бъде много по-закачлив, когато служебното пространство не се споделя с други хора.

Достатъчно е да познавате добре човека, на когото искате да поднесете подарък, за да изберете правилния продукт. Целта ви също не е без значение. Какво искате да постигнете чрез подаръка – да развеселите, да успокоите, да покажете уважение, да стимулирате творчески порив и креативност или просто да се пошегувате с близък човек?

Универсално решение, подходящо за всеки офис е люлката на Нютон. Това е вид махало, което сме виждали във филмите като основен реквизит в кабинета на болшинството психоаналитици. Представлява поредица от метални топчета, които се задвижват при удара на крайното топче и издават лек монотонен звук. Гледката и звукът са хипнотизиращи. Това е стилен аксесоар, който успешно понижава нивата на стрес.

Карта на света от корк ще вдъхновява и ще създава приятни усещания. Доказано е, че глобалният поглед върху нашата планета стимулира творческата мисъл и фантазията. Офисът е място, където често сме твърде фрустрирани и подтиснати, за да родим гениални идеи. В същото време една скреч карта или такава изработена от корк е стилен и оригинален декоративен елемент, който ще освежи скучното пространство.

Чаша със забавен надпис е винаги чудесно решение. Можете да подарите такава на човек, когото познавате бегло. Дори да не се превърне в любимата чаша за кафе на бъдещия си притежател, интересният надпис може да я превърне в любим настолен аксесоар. Чашите изпълняват чудесно функцията на моливник и стойка за различни канцеларски принадлежности.

Не подценявайте нуждата от забавление у хората, принудени да прекарват голяма част от живота си в офис. Подарете им нещо, което ще изпълнява ролята на слънчев лъч в сивото ежедневие. Вече знаете къде ще намерите най-интересните и забавни подаръци за офиса. С това най-важната част от задачата е решена.

Може да харесате още: