Anti Age терапия за кожа

Anti Age терапия за кожаНавярно сте чували за козметиката, която има за цел да изглади бръчките. Ако търсите вашата формула „anti-age”, то значи сте попаднали на правилното място.

Изглаждане на бръчките – става дума за цялото направление на медицина и козметика, което има едничката цел да се бори за съхраняване на младостта. Специалистите са крайни и по отношение пластичните операции. Според тях би било глупаво да се разчита само на подлагане на скалпа, вместо на перманентно подмладяващи процедури – биоревитализираща програма и лифтинг терапия, естествено инжектиране на ботокс и всичко с цел разглеждане на мимическите бръчки.

Какво представлява био козметиката и защо точно „anti-age”да изберем – терминът „anti-age” се тълкува ограничено и представлява мерки и средства за намаляване на бръчките. За най-точно определение се взема предвид „идеално поддържане на кожата на всяка една възраст“. Само по себе си стареенето на кожата е пряко свързано със стареенето на целия организъм.

Експертите са крайно категорични, че е невъзможно да се направи пълно преустановяване на кожата в първоначалната й форма, както е изглеждала на 13-15 години, например. Въпреки това е възможно хората да остаряват по-красиво, изглеждайки прекрасно, независимо от годините си на раждане. Всичко това е възможно с натурална козметика от природата.

Каква възраст за био козметика е подходяща – леко шеговито с доза увереност, козметиците са категорични, че тази терапия трябва да започне още с раждането. Не е случайност, че с профилактиката в стареенето на кожата, въпросът има много сходно с отслабването и въпросите свързани с това как се отслабва.

Според дерматолозите в избра на крем срещу бръчки трябва да се подхожда и не толкова от годините, а от това как изглежда кожата ни. Така например за едни дами на 40 години, понякога е напълно достатъчен само хидратиращ крем, докато на други на 25 години вече им се налага да употребяват по-радикални мерки за подмладяване. Това дали избирате био козметика за суха кожа или био козметика за мазна кожа също се определя според състоянието на кожата.

Как щяхме да изглеждаме без козметика – козметиците са единодушни, че възрастта на нашите майки на 40 г. е била много по-добра от тази на нашите баби, когато са били на същите години. Като водеща заслуга на този факт те отделят на съвременната био козметика. Наред с това дерматолозите са категорични, че дамите, които не използват „anti-age”, са много по-възрастни от годините си от тези, които използват натурални съставки в кремовете. Факт е и това, че когато една жена се оценява за възрастта за това се съди по пигментни петна, бръчки, сиви коси, фини издайнически линии около устни и очи. Съществуват много мнения за био козметика, които могат да докажат ефекта й над всяка възрастова група.

Основни съставки на био козметиката – производителите на козметика сякаш са се наговорили да работят с един списък от най-ефективни компоненти борба против стареенето на кожата. Съставките на био органична козметика се избират в зависимост от състоянието на кожата и начина на живот. Става дума за най-ексклузивни съставки, патентовани от определени марки, най-атрактивни ингридиенти, които се влагат в кремовете от различни марки.. Те се срещат в луксозна био козметика и се грижат професионално за кожата на лицето и тялото.

Може да харесате още: